/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Protestele continuă la Erevan. Manifestanții au încercat să blocheze prima ședința a Guvernului

missing
19 aprilie 2018, ora 19:57

Conform unui purtător de cuvânt al poliției, 106 persoane au fost arestate atunci când forțele de ordine au intervenit pentru a elibera accesul spre clădirile guvernamentale. Arestările au survenit după ce poliția a emis o avertizare că intrarea în instituții guvernamentale va fi pedepsită. Într-un incident separat petrecut în apropiere, un jurnalist al unei organizații non-guvernamentale armene a fost bătut în timp ce realiza un reportaj din timpul protestelor. Acesta a declarat pentru Radio Europa Liberă că agresorii erau 2 tineri care se comportau neobișnuit. Liderul protestelor a îndemnat populația locală să pună presiune pe autoritățile locale ca să-și declare suportul pentru acțiunea de protest.

Sargsyan a atenționat că ar fi imprudent din punct de vedere politic să abuzeze de voința politică și răbdarea Guvernului.Protestele în masă au adunat zeci de mii de oameni pe străzile Erevanului, care scandează împotriva menținerii la putere a fostului președinte Serj Sargsyan, după încheierea a două mandate prezidențiale. Zeci de oameni au fost arestați de-a lungul celor 7 zile de proteste.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram