/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Incendiul de pe strada Ismail. O femeie a sunat de nenumărate ori la 112, dar nimeni nu i-ar fi răspuns

missing
20 aprilie 2018, ora 14:21

Redacția TV8 a contactat serviciul 112 și a încercat să afle poziția acestuia pe marginea cazului dat, comunicatorul serviciului 112 a recepționat apelul nostru și ne-a rugat să-i transmitem întrebările în formă scrisă, asigurându-ne că în scurt timp va reveni cu un răspuns. Imediat ce redacția noastră va primi răspunsul îl va face public.

Din 29 martie, cetățenii pot apela serviciul unic 112 dacă au nevoie de poliție, pompieri sau de ambulanța.

Pentru prima dată despre implementarea numărului unic de urgențe s-a vorbit în 2012, atunci când ministerul Tehnologiei Informației a propus un proiect în acest sens. Pentru a-l vedea gata, din bugetul de stat pentru anul 2018 au fost alocate 68 de milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram