PAS are candidat la Bălți! Pe cine a înaintat partidul la alegerile locale din 20 mai

20 aprilie 2018, ora 12:14

Potrivit vicepreședintelui consiliului de circumscripție, Guțu Simion a depus actele pentru a fi înscris în cursa electorală în cursul zilei de 19 aprilie. Cu toate acestea, partidul nu a publicat nici o informație despre înaintarea acestui candidat.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Partidului Acțiune și Solidaritate a menționat că candidatura lui Guțu Simion la Bălți urmează să fie anunțată oficial mâine, 21 aprilie. Întrebată de ce PAS nu a decis să susțină candidatul Platformei DA la Bălți, așa cum a decis în cazul alegerilor locale pentru șefia Capitalei, aceasta a menționat că organizația din Bălți a considerat necesar să aibă un candidat propriu: „Biroul Permanent Național a aluat act de acest lucru și a luat decizia de a-l înainta pe Guțu Simion”.

Alegerile locale vor avea loc pe 20 mai. La Bălți, din partea „Partidului Nostru” va candida Nicolai Grigorișin, iar candidatul de rezervă al partidului este Elena Grițco, care candidează independent. Din partea „Partidului Unității Naționale” va participa Sergiu Burlacu, iar din partea PSRM – Alexandru Usatîi. „Platforma DA” a propus-o pentru funcția de primar de Bălți pe președinta organizației teritoriale a partidului, Arina Spătaru, iar „Partidul Șor” l-a înaintat pe Pavel Verejan. Din partea partidului „Ruso-Slavean” va participa Oleg Topolinițkii.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram