/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Programările de urgență pentru examenul auto se vor face doar online

20 aprilie 2018, ora 07:23

Candidații pot beneficia de Serviciul „Programarea urgentă la examenul de obţinere a permisului de conducere” accesând pagina web Registru sau prin intermediul paginii oficiale a Agenției . Perioada maximă de programare urgentă la examen în cadrul Secţiei calificare a conducătorilor auto Chişinău nu poate depăşi trei zile de examen la categoria (proba) solicitată, în ordine consecutivă, conform graficului de examen aprobat, începând cu ziua ulterioară adresării on-line. Costul serviciului este de 300 de lei.

La proba practică sunt admise doar persoanele care au susținut cu succes examenul teoretic. Cei care„ au obținut calificativul „respins” pot susține un nou examen numai după o perioadă de cel puțin cinci zile calendaristice, pentru proba teoretică, și zece zile calendaristice pentru proba practică. Din 13 aprilie, odată cu intrarea în vigoare a modificărilor la Regulamentul cu privire la permisul de conducere, organizarea şi desfăşurarea examenului pentru obţinerea permisului de conducere şi condiţiile de admitere la traficul rutier, rezultatul admis la proba teoretică este valabil timp de un an.

Serviciul gratuit „Programare prealabilă la examenul de obţinere a permisului de conducere” rămâne în vigoare și poate fi solicitat prin telefon, online sau direct la subdiviziunea teritorială.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram