Bărbatul din imagini este căutat de poliţiştii sectorului Rîșcani, fiind suspectat de furt. Acesta ar fi jefuit o femeie în timp ce se deplasa cu microbuzul.

Potrivit poliției, la data de 4 aprilie, în timp ce mergea cu microbuzul de pe ruta nr.134, pe ascuns a sustras din geanta unei femei în vârstă de 60 de ani portmoneul în care se afla o verighetă din aur, mijloace financiare, carduri bancare de pe care ulterior au fost sustrași bani, astfel cauzâd victimei un prejudiciu în sumă de 6500 lei.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru pungășie, în cadrul căreia sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală. Conform legislației în vigoare individul riscă până la 4 ani de închisoare cu amendă de la 27500 la 67500 lei.

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze Poliţia la numerele de telefon: 079799002, 067585839 sau 112.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!