Bărbatul din imagini este căutat de poliţiştii sectorului Rîșcani, fiind suspectat de furt. Acesta ar fi jefuit o femeie în timp ce se deplasa cu microbuzul.

Potrivit poliției, la data de 4 aprilie, în timp ce mergea cu microbuzul de pe ruta nr.134, pe ascuns a sustras din geanta unei femei în vârstă de 60 de ani portmoneul în care se afla o verighetă din aur, mijloace financiare, carduri bancare de pe care ulterior au fost sustrași bani, astfel cauzâd victimei un prejudiciu în sumă de 6500 lei.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru pungășie, în cadrul căreia sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală. Conform legislației în vigoare individul riscă până la 4 ani de închisoare cu amendă de la 27500 la 67500 lei.

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze Poliţia la numerele de telefon: 079799002, 067585839 sau 112.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!