/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un an de la intemperia care a provocat pagube de circa 70 de milioane de lei

20 aprilie 2018, ora 17:40

Acum un an, vremea o luase razna. În dimineața zilei de 20 aprilie 2017, copacii, dați deja în floare, au fost acoperiți de zăpadă.

Ninsorile abundente au continuat să cadă și în ziua următoare, 21 aprilie, ceea ce a provocat prăbușirea a zeci de mii de arbori și arbuști, iar circa 200 de localități au rămas fără curent electric în sudul țării. În urma intemperiei, două persoane au murit, cinci au fost rănite, iar peste 250 de mașini au fost avariate.

Vremea rea a afectat atunci și 34 mii de hectare agricole. Primarul capitalei de atunci a îndemnat lumea să rămână acasă, în capitală fiind instituită situație excepțională. Pentru a înlătura consecințele intemperiei, pe străzi a fost scoasă și Armata.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram