/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Furt la unul din departamentele Apă Canal. Herța: Nu au fost luate lucruri de preț, ci acte

missing
21 aprilie 2018, ora 09:38

„În această noapte la Departamentul Mentenanță din str. Varnița, 28 am avut „oaspeți” …Sperăm organele competente să elucideze cazul! Paradoxal este faptul că nu au fost luate careva lucruri de preț…. probabil pentru unii de preț mare sunt doar anumite acte din birourile respective”, a scris Herța.

Primii care au depistat acest incident sunt angajații ajunși la muncă în această dimineață. Potrivit lor, a fost forțată ușa de rezervă care se află în spatele clădirii. Astfel, răufăctorii au reușit să pătrundă în interiorul clădirii, reușind să pătrundă în 5 birouri. La fața locului au fost chemați oamenii legii care au verificat clădirea. În urma verificărilor, oamenii legii spun că nu au fost înregistrate mari pagube. Politistii, urmează să verifice imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în preajmă, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Foto: FB/Veronica Herta

Foto: FB/Veronica Herta

Foto: FB/Veronica Herta

Foto: FB/Veronica Herta

Foto: FB/Veronica Herta

Foto: FB/Veronica Herta

Foto: FB/Veronica Herta

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram