/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

S-a stins din viață soția scriitorului Spiridon Vangheli, Eleonora Vangheli

missing
22 aprilie 2018, ora 10:43

„Colectivul Primăriei oraşului Ialoveni exprimă profund regret şi sincere condoleanțe familiei scriitorului Spiridon VANGHELI în legătură cu trecerea în neființă a soției Eleonora. Dumnezeu să o odihnească în împărăția Sa!”, au scris autoritățile pe pagina lor de Facebook.

Eleonora Vangheli (Popa) a fost colegă de facultate și băștinașă din satul Năpădeni, raionul Ungheni, cu scriitorul. Cei doi s-au căsătorit în 1955 și au împreună doi copii: Radu și Rodica.

Spiridon Vangheli este scriitor, poet, trăducător și editor din Republica Moldova, cunoscut pentru creația sa și personajul Guguță.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram