/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Marina Tauber, figurantă în raportul Kroll-1, se vrea primar într-un sat din Orhei

missing
23 aprilie 2018, ora 11:15

Menționăm că, Tauber figurează în raportul Kroll și a fost una dintre acționarii de la Unibank. Ea s-a remarcat și a apărut în atenția publică după ce la o întâlnire cu locuitorii din Taraclia le-a spus că viața lor nu a fost afectată de furtul miliardului.

Spuneți-mi vă rog, a fost acel miliard care nu e miliard, și nu mai este, îmi cer scuze viața dvs. cumva s-a schimbat? Pensiile au devenit mai mici? Nu au devenit mai mici. Pensiile dvs. depind de alte politici și sisteme ale Guvernului. Dar ceea ce se încearcă să se manipuleze cu opinia publică, că anume din această cauză, nu, nu din această cauză nu sunt pensii, bani, este o altă cauză. Ei niciodată nici nu au fost. Asta nu doar din cauza crizei bancare dar și din cauza altor procese. E sigur că nimeni nu a pierdut bani. Nimeni nu și-a pierdut depunerile”, a declarat atunci vicepreședinta Partidului Șor în fața mulțimii.

De asemenea, Marina Tauber pe parcursul ședințelor de judecată în dosarul „Șor” a chemat de nenumărate ori oamenii la proteste pentru susținerea primarului orașului Orhei. Totodată, Tauber figureză în Raportul Kroll.

Alegerile locale în Jora de Mijloc vor avea loc pe 20 mai, iar următorul primar ales în funcție va avea un mandat de un an, până la următoarele alegeri locale generale preconizate pentru anul 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram