/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Costiuc vrea un program unic al partidelor de dreapta. Candidatul PL la șefia Capitalei a respins invitația

missing
23 aprilie 2018, ora 17:57

Candidatul Partidului „Democrația Acasă” invită la dialog toți concurenții electorali cu excepția reprezentaților PSRM și al Partidului „Șor”. Costiuc spune că întâlnirea ar trebui să aibă loc săptămâna aceasta, ziua urmând a fi stabilită „de comun acord”.

„Iar în rezultat să avem un program unic de administrare a Chișinăului, subsemnat de toți candidații, iar în turul doi, cel care va ieși dintre noi, dintre candidații de dreapta, va avea suportul necondiționat al tuturor participanților și semnatarilor”, susține Vasile Costiuc.

Deocamdată la anunțul lui Costiuc a reacționat doar liberalul Valeriu Munteanu, care a spus că nu va accepta invitația: „Cetățenii sunt cei care trebuie să aleagă. Nu cred că acest exercițiu trebuie lăsat în alegeri pe seama politicienilor care să se ascundă și pe sub masă să facă înțelegeri”.

La rândul său, candidatul unic din partea PAS și PPDA, Andrei Năstase a menționat că nu a primit încă invitația. Prin urmare, nu o poate comenta. Iar actualul primar interimar Silvia Radu, care de asemenea pretinde la funcția electivă „licitată”, nu ne-a răspuns la telefon pentru o reacție. Alegerile locale vor avea loc pe 20 mai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram