/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Nu o vrea pe Radu! Munteanu a solicitat CEC-ului să nu o înregistreze pe Silvia Radu

23 aprilie 2018, ora 19:02

În sesizarea făcută publică pe o rețea de socializare, Valeriu Munteanu continuă s-o acuze pe Silvia Radu că ar fi candidatul democraților, deși primărița interimară a dezmințit anterior acest fapt. Liberalul face trimitere la informațiile difuzate în mass-media, potrivit cărora semnăturile ar fi fost colectate de PD, cu ajutorul unor funcționari. Munteanu mai spune că ar fi stat cu ochii pe corturile Silviei Radu și ar fi constatat că acestea au fost vizitate de puține persoane.

„Monitorizările efectuate au demonstrat că un număr mic de persoane a frecventat corturile acesteia, instalate în oraș, iar semnăturile au fost colectate, de fapt, de la angajații bugetari ai instituțiilor municipale sau funcționari publici din autoritățile publice centrale”, se invocă în sesizare.

Munteanu mai menționează că primărița interimară ar folosi resursele administrative pentru a-și face campanie, iar listele ar fi fost completate cu datele persoanelor care, ulterior, doar își puneau semnătura. În cazul în care ar fi refuzat, aceștia riscau să fie demiși. Sesizarea liberalului îl vizează și pe concurentul electoral, Andrei Munteanu, propus de Partidul Societății Progresiste, despre care susține că ar fi un candidat-clonă, din cauza că poartă același nume ca și Valeriu Munteanu. În cazul lui, candidatul PL menționează că acesta nu ar fi prezentat setul întreg de acte. Am încercat să obținem un comentariu din partea partidului, însă nimeni nu a răspuns la singurul telefon prezent pe site-ul acestuia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram