/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Încă un candidat a fost înregistrat în cursa electorală pentru fotoliul de primar al Chișinăului

24 aprilie 2018, ora 15:31

Alexandra Can este candidatul cu numărul opt în buletinul de vot. Alexandra Can este economist de profesie, directorul general al fabricii de marochinărie „Artima” SA. În 1999 aceasta a deținut funcția de ministru al industriei și comerțului.

În total pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău vor lupta 13 concurenți electorali. Dintre aceștia 11 sunt candidați înregistrați, iar doi urmează să afle verdictul.

Alegerile locale în Chișinău vor avea loc pe 20 mai, după ce Dorin Chirtoacă și-a dat demisia. Următorul primar se va afla în funcție timp de un an, până la următoarele alegeri locale generale preconizate în 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram