/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Ce va face Ceban cu banii noștri? Candidatul PSRM vrea să reabiliteze clădirile istorice

missing
24 aprilie 2018, ora 17:08

„O atenție deosebită o vom acorda restaurării și reconstrucției și clădirilor istorice a Chișinăului vechi. Vom veni cu un nou registru al acestor monumente, dar și cu planuri concrete de restaurare”, a menționat Ion Ceban, candidat PSRM.

Ce-i drept, recunoaște socialistul, programul său electoral ar putea lovi dur bugetul capitalei.

„Este nevoie să dublăm minimum bugetele alocate pentru cultură pentru an, astfel ca să putem pune în valoare 70-80 la sută din ceea ce am menționat eu”, a mai adăugat candidatul PSRM.

Anterior, Ceban promitea că va reduce numărul actelor necesare pentru activități de antreprenoriat, că va traduce actele Primăriei în limba rusă, dar și că va lansa aplicații pentru ca șoferii să identifice on-line locurile libere de parcare… Când? Atunci când vom avea parcări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram