/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Liberalul Munteanu vrea Aeroportul Chișinău, înapoi. Candidatul PL promite terminal cargo și pistă modernizată

missing
24 aprilie 2018, ora 16:14

Munteanu vrea ca primăria să dețină majoritatea pachetului de acțiuni în Aeroportul Internațional Chișinău.

„Vrem astăzi să verifice ceea ce spun eu, dacă condițiile impuse în contract au fost respectate de-a lungul anului, exact din 2013 până astăzi. Există bănuieli rezonabile și premise care permit ca statul să reintre în gestiune, pentru că în proprietate a rămas a aeroportului”, susține Valeriu Munteanu, candidat PL.

Ca și contracandidații săi, Munteanu nu s-a zgârcit să împartă promisiuni. „Voi construi un terminal cargo cu o capacitate de 3000 tone, voi moderniza toată lungimea pistei, nu doar un sfert cum a făcut așa-zisul „concesionar”, a mai subliniat Munteanu.

Aeroportul International Chișinău a fost concesionat pentru 49 de ani, la sfârșitul anului 2013. În prezent acesta este administrat de compania „Avia-Invest” în spatele căreia s-ar afla primarul de Orhei, Ilan Șor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram