Război în Ucraina, ziua 220: Leand-lease și avertizarea SUA, iar Kadîrov cere bombă atomică. GUR: Vom reveni la frontiera din 1991

social

/DOC/ Guvernul a alocat 15 mln. de lei pentru repararea mai multor școli și grădinițe din stânga Nistrului

25 aprilie 2018, ora 15:52
Distribuie:

Astfel, opt școli din stânga Nistrului, cu predare în grafie latină, vor primi câte un ajutor material unic, în valoare de 100 de mii de lei.

Iar, 23 de localități vor beneficia de 5,7 milioane de lei pentru renovarea și extinderea sistemelor de iluminare stradală. Peste șase milioane de lei vor fi direcționate pentru reparația mai multor școli, grădinițe, case de cultură și apeducte. Totodată, peste două milioane de lei vor fi folosite pentru amenajarea piețelor comerciale și a spațiilor de recreere în satele din zona de securitate.

Aceste acțiuni urmează să îmbunătățească condiţiile de trai ale locuitorilor din Zona de Securitate și să consolideze încrederea între populația de pe cele două maluri ale Nistrului.

Mai jos lista instituțiilor și suma de bani pe care urmează să le primească:

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram