/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Munteanu va ataca în instanță hotărârea de înregistrare a Silviei Radu în cursa electorală

missing
25 aprilie 2018, ora 11:46

„Semnatarii (susținătorii) au fost impuși să semneze listele de subscripție sub amenințarea unor consecințe nefaste în legătură cu exercitarea atribuțiilor, inclusiv destituirea din funcția publică. Vom contrapune semnăturile de pe listele de subscripție a uzurpatoarei Silvia Radu cu listele angajaților instituțiilor și întreprinderilor de stat și municipale, demonstrând astfel că peste 70% din semnăturile prezentate de candidatul lui Vladimir Plahotniuc au fost adunate forțat, pe cale administrativă, adică ilegal”, se menționează într-un comunicat de presă emis de Valeriu Munteanu.

Menționăm că Silvia Radu a fost înregistrată în cursa electorală pe 24 aprilie, după ce a prezentat aproximativ 11 mii de semnături în susținerea sa. Anterior, Munteanu a depus o sesizare la Consiliul Electoral pentru a nu o înregistra pe Silvia Radu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram