/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

PDM îi dă un ultimatum deputatului Dudoglo: „I s-a cerut să demisioneze imediat din partid”

26 aprilie 2018, ora 19:31

„Din cele relatate de deputatul Dudoglo, constatăm că, prin obiectivele pe care intenționează să le promoveze în cadrul acestei mișcări, devine incompatibil cu statutul de membru al PDM și de membru al fracțiunii democrate din Parlamentul Republicii Moldova. În același timp, devine incompatibil cu viziunea și acțiunile pe care le promovăm pe linia modernizării pro-europene a țării”, se arată în mesajul remis presei.

La finalul mesajului se menționează că conducerea Partidului Democrat din Moldova i-a cerut imperativ să aleagă între statutul de membru al PDM și cel de fondator al organizației obștești. „Dacă va alege să se implice mai departe în activitatea acestei mișcări politice, i s-a cerut să demisioneze imediat din partid, în caz contrar urmând a fi exclus, conform regulamentului și statutului”, au conchis democrații.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram