/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ La alegeri, prin gropi. Cei de la „Exdrupo” susțin că reparația străzilor se va încheia în luna iunie

26 aprilie 2018, ora 18:25

Drumuri reparate pe jumătate sau deloc. De mai bine de o săptămână, această porțiune de drum din sectorul Botanica al capitalei, chiar în preajma Parcul de distracții, așteaptă câteva căldări de asfalt. Aici au fost efectuate doar lucrări de frizare. Responsabilii se pare, însă, că au uitat să și astupe groapa. Locuitorii orașului se plâng că drumurile sunt cârpite prost și lent, iar cei mai nemulțumiți sunt șoferii.

Nu este normal. Eu aș crede că trebuie să o facă imediat după ce au refăcut, dar nu să le descopere pe toate din oraș și noi șoferii stricăm mașinile”.

Sunt foarte multe, nu multe”.

Prin toate gropile care sunt, prin astea și ne deplasăm toți”.

Drumurile sunt foarte proaste. Gropile sunt atât de mari că poți rămâne fără roți”.

Despre ce să mai vorbim dacă tot totul rămâne așa cum este?

Pe de altă parte, directorul Întreprinderii Municipale „Exdrupo”, Adrian Boldurescu, ne-a spus că lucrătorii muncesc la capacitate maximă și se intervine pe toate străzile.

Avem un plan ca în cel mai rău caz până la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie, să finalizăm reparația drumurilor, cât și marcajul rutier”, afirmă Adrian Boldurescu, director Î.M. „Exdrupo”.

Dezastrul de pe strada Trandafirilor se repetă și pe alte străzi din capitală. Rețelele de socializare abundă în fotografii prin care internauții își varsă furia. Primăria cheamă șoferii să dea dovadă de înțelegere. Pentru a evita ambuteiajele, aceștia se pot informa preventiv in privința străzilor aflate în reparație de pe site-ul Primăriei.

Potrivit datelor Primăriei, momentan, drumarii intervin pe 18 străzi principale cu grad sporit de uzură. Până acum, spun ei, au reabilitat aproximativ 8700 m² de drum. În acest an, pentru reparaţia străzilor din Chişinău au fost prevăzute 125 de milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram