Scena de la Lisabona este gata, iar primii concurenți au început deja repetițiile pentru Eurovision. Scena este inspirată de cele patru coordonate majore ale culturii portugheze navigația, marea, navele și hățurile.

Podiumul pe care vor evolua interpreții este înconjurat de două sfere gigantice, care conțin benzi LED. Design-ul, conceput de Florian Wieder, cel care a creat şi scena din Kiev, imită mişcarea valurilor.

Peretele din spate este decorat cu 28 de valuri cu o înălțime de 4,5 și 13,5 metri și cu un covor de luminiformat din 351 de panouri.

Producătorul Eurovision 2018 a decis să nu utilizeze ecranele de tip LED la fel ca în anii precedenți. În schimb, proiectoarele vor fi utilizate pentru a crea imagini grafice pe fundal, astfel încât fiecare piesă să aibă o expresie individuală, la care se vor mai adăuga artificii și o mașină eoliană.

În acest an 43 de ţări vor concura la Lisabona pentru trofeul celui mai important concurs muzical din Europa. Republica Moldova va concura la Eurovision Song Contest 2018 în cea de-a doua semifinală.

Foto: eurovision.tv

Foto: eurovision.tv

Foto: eurovision.tv

Foto: eurovision.tv

Foto: eurovision.tv

Foto: eurovision.tv

Foto: eurovision.tv

Foto: eurovision.tv

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!