/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Misiune misterioasă cu final tragic. Angajații SPPS, implicați în accident, sunt în stare gravă

30 aprilie 2018, ora 18:44

La o zi de la producerea accidentului, angajații SPPS sunt în stare gravă, dar stabilă. Inițial trei pacienți erau internați la Spitalul Municipal din Bălți. Astăzi dimineață însă, doi dintre ei au fost transferați la spitalul militar din Chișinău.

„Mai este un pacient la noi care a fost intervenit chirurgical atunci când a fost adus. Acolo discutăm despre probleme serioase în cavitatea abdominală și mai erau două coaste pe dreapta.Conștient, adecvat, compensate. Starea lui e gravă și stabilă, să zicem așa”, spune Axentie Vețu, șeful secției de la spitalul municipal din Bălți.

Gravă este și starea bărbatului care din prima zi a fost adus la Spitalul de Urgență.

„Pacientul este internat în secția reanimare. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis – grav și fractură de vertebre cervicale. În prezent el se află sub supravegherea medicilor, starea lui de sănătate rămânând în continuare gravă”, a menționat Cristina Gorea, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență.

Am încercat să aflăm mai multe informații despre incident de la șeful SPPS Anatolie Golea. Acesta a refuzat să ne ofere, însă, detalii: „În timpul orelor de serviciu s-a întâmplat tot. Restul informațiilor se atribuie la legea privind secretul de stat, nu vă pot da detalii mai multe. La momentul de față pe acest caz se face o anchetă de serviciu și cu detalii vom reveni mai târziu”.

Tragedia s-a produs în noapte de sâmbătă spre duminică, în apropierea satului Pelinia, raionul Drochia. Mașina Serviciului Protecție și Pază de Stat s-a ciocnit violent de un evacuator care staționa. În momentul impactului, în mașină se aflau 4 agenți de pază și un angajat al IGP. Ultimul a decedat.Datele preliminare arată că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.A fost inițiată o cauză penală. Atât conducerea IGP, cât și cea a SPPS au inițiat anchete de serviciu pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram