/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Monedă specială lansată cu ocazia nunții prințului Harry cu Meghan Markle

missing
02 mai 2018, ora 19:04

În urma anunţului despre logodna prințului moștenitor Harry cu Meghan Markle, reprezentanţii Monetăriei Regale au primit dreptul de a participa la o întrevedere privată cu cei doi la Palatul Kensington din Londra.

„Reuniunea s-a desfăşurat într-o atmosferă relaxată şi informală, evidenţiată în portretul cuplului. Cei doi tineri sunt prezentaţi în timp ce se privesc cu afecţiune şi portretul lor evidenţiază familiaritatea şi legătura care există între membrii acestui cuplu regal”, au transmis reprezentanţii Monetăriei Regale.

Noua monedă are un design creat de Jody Clark, care a creat şi efigia reginei Elisabeta a II-a ce a fost imprimată pe monedele britanice lansate în 2015.

Având o valoare nominală de 5 lire sterline, moneda poate fi achiziţionată de pe site-ul monetăriei şi este disponibilă în versiunile „brilliant uncirculated” (cu preţul de 13 lire sterline), „silver proof” (82,5 lire sterline) şi „gold proof” (1.980 de lire sterline). Aceasta este prima apariţie a lui Meghan Markle pe o monedă britanică emisă de Monetăria Regală.

Un portret al prinţului Harry a fost imprimat în trecut şi o pe o monedă jubiliară din seria „Alderney”, emisă de Monetăria Regală în 2005 pentru a marca a 21-a aniversare a nepotului suveranei britanice.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, cunoscută pentru rolul interpretat în serialul american “Suits”, se vor căsători pe 19 mai în cadrul unei ceremonii ce va avea loc în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor. Cei doi tineri au o relaţie care a început în urmă cu 16 luni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram