Trupa DoReDos a făcut prima marți, 1 mai, repetiție pe scena Eurovision, din Lisabona. Reprezentanții Republicii Moldova au cântat pentru prima dată piesa „My lucky day” în ținutele de scenă.

Solista trupei, Marina Djundiet va purta o rochie de tip cocktail galbenă. În timp ce băieții, Evgheni Andrianov și Sergiu Mîță, sunt îmbrăcați în costume albastre și roșii – formând astfel tus-trei drapelul Republicii Moldova.

În aceeași zi, a fost organizată și o conferința de presă la care au participat artiştii, regizorul show-ului ce va fi prezentat de români pe scena de la Lisabona și producătorul acestora.

Trupa DoReDos va cânta în a doua semifinală Eurovision, pe 10 mai, şi vor intra în concurs cu numărul 7.

Marea finală va fi pe 12 mai. Sub sloganul “All aboard”, Eurovision Song Contest 2018 va aduce, pe scena de la Lisabona, reprezentanţii celor 43 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie.

#doredos tańczą do #myluckyday #ESC2018 #eurovision #esc #eurovision2018 #allaboard #portugalia #portugal #lisboa #lisbon #lizbona #moldova

A post shared by eurowizja.org | OGAE Poland (@eurowizjaorg) on

#soundcheck #doredos #moldova #letsdothis #eurovision2018 #Eurovision #eurovision #myluckyday #greatshow #greatsingers @fkirkorov @eugeniuandrianov @sergiu_mita_doredos @marinador_oficial @saralilarsson @erikhoiby @fokasevagelinos @dimitrios_c_masouras

A post shared by Alex Panayi (@alxpanayi) on

@doredos_official are very lucky today ?? #eurovision2018 #eurovision #moldova

A post shared by Eurovision Bulgaria (@bgeurovision) on

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!