Reghina Apostolova, candidat din partea Partidului „Șor”, spune că pensionarii din Chișinău ar trebui să primească alocații suplimentare din partea Primăriei. Din acest motiv ea a inclus în programul sau electoral un punct în susținerea vârstnicilor.

Candidatul crede că pensionarii din Chișinău sunt mai afectați decât cei de la sate, din cauza prețurilor mai mari.

În fiecare lună locuitorul orașului Chișinău, pensionar din capitală, va primi un adaos la pensie din partea orașului în mărime de 1000 de lei. Nu este o sumă prea mare,” a spus Reghina Apostolova. candidat Partidul „Șor”.

Apostolova spune că va face asta din contul măririi taxelor și impozitelor de… sute de ori.

Pentru aceasta noi trebuie în primul rând să majorăm taxele locale și impozitele de sute de ori. Puteți observa că am aplicat asta în Orhei. Am majorat taxele pentru astfel de produse cum este alcoolul și țigările,” a adăugat Apostolova.

Potrivit datelor Casei Naționale de Asigurări Sociale, în capitală locuiesc aproximativ 150 de mii de pensionari.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!