/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Socialistul Ion Ceban promite salarii mai mari și condiții mai bune în grădinițe și școli

04 mai 2018, ora 15:56

Conștient că multe din promisiunile sale necesită resurse financiare suplimentare, Ceban spune că va încerca să găsească bani pentru ca educatorii și pedagogii să nu cumpere din banii lor rechizite și materiale didactice.

Ajutorul Didactic la început de an în valoare de o mie de ei pentru fiecare pedagog. Dacă nu în acest an, cu certitudine în bugetul anului viitor,” a declarat Ion Ceban, candidat PSRM.

Socialistul mai spune că vrea facilități și pentru familiile cu mulți copii.

Grădinița gratis pentru familiile cu doi sau mai mulți copii preșcolari. Aceste familii au grijă de genofondul națiunii și noi suntem pur și simplu obligați să venim cu un minim suport pentru ele,” a adăugat Ceban.

Socialistul a ținut să precizeze că și în perioada în care s-a aflat în CMC a încercat să îmbunătățească situația din grădinițele și școlile din țară, totuși o parte din propuneri ar fi fost blocate. Salariile angajaților instituțiilor preșcolare din capitală s-au majorat cu 500 de lei la sfârșitul lunii septembrie, 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram