/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Valeriu Munteanu va ataca în instanță decizia CEC privind menținerea în cursa electorală a Silviei Radu

missing
05 mai 2018, ora 16:31

„Având multiple informații privind utilizarea resurselor administrative la colectarea centralizată a semnăturilor pentru înregistrarea Silviei Radu (de la Partidul Democrat) în calitate de candidat independent, Valeriu Munteanu a solicitat ca CEC să dispună contrapunerea listelor de subscripție prezentate de Radu cu listele de personal a mai multor instituții și întreprinderi municipale și de stat, în vederea constatării abuzului”, se menționează într-un comunicat de presă al PL.

Liberalii susțin că decizia CEC este neașteptată și ilegală și că o vor ataca în instanță.

Menționăm că, conform Codului Contravențional, în cazul depistării utilizării ilicite de resurse administrative în campaniile electorale, dacă aceasta nu constituie infracțiune, se sancționează cu amendă de la 90 la 240 de unități convenționale, cu privarea de dreptul de a deține anumite funcții sau de a desfășura anumite activități pe un termen de până la un an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram