/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Ce nu au voie să facă invitaţii la nunta prințului Harry. Oaspeții au primit instrucțiuni speciale

missing
07 mai 2018, ora 09:33

Genţile voluminoase trebuie lăsate acasă, iar cadourile nu trebuie aduse personal la nuntă, ci livrate ulterior sau înlocuite de o donaţie.

Cei 600 de invitaţi care vor asista la cununia prinţului Harry sunt rugaţi să ajungă cu câteva ore înainte într-un loc aflat la cinci kilometri de castelul Windsor. Acolo vor fi supuşi controalelor de securitate, vor fi urcaţi în autobuze şi transportaţi la capelă St George, aleasă pentru ceremonia religioasă.

Hugo Vickers, biograf regal: “E mult mai uşor pentru regină şi prinţul Philip, amândoi de peste 90 de ani, să vină la slujbă aici, decât să meargă la Londra la Westminster Abbey. Sunt sigur că acesta a fost un motiv. E mai mică decât Westminster Abbey, mai intimă, dar destul de grandioasă şi deosebită.”

Apoi, mirii vor face tradiţionala plimbare cu trăsura pe străzile oraşului, pentru a putea fi admiraţi de cei 100.000 de oameni care vor merge la Windsor special pentru aceste momente. Iar invitaţii vor merge la o recepţie în cursul după-amiezii, urmată de încă una rezervată prietenilor apropiaţi.

Pentru primul lor dans, prinţul Harry şi Meghan ar fi ales melodia “I wanna dance with somebody” a lui Whitney Houston. La recepţie ar urma să cânte şi Elton John, care şi-a anulat în acest scop două dintre spectacolele programate în Las Vegas.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, cu trei ani mai tânăr, se vor căsători pe 19 mai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram