/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Mister dezlegat. Ministerul Economiei explică de ce a fost demolată temelia gardului din jurul Parlamentului

07 mai 2018, ora 15:39

„Ținând cont de faptul că locuri pentru parcarea mașinilor sunt insuficiente, s-a propus amenajarea parcărilor pe teritoriul adiacent clădirii Parlamentului. Ulterior a fost elaborată documentația de proiect prin care este prevăzută intrarea în parcare din str. A. Corobceanu colț cu str. Sfatul Țării. Dat fiind faptul că fundația a fost deja executată s-a luat decizia de a demola 25,2 m. pentru asigurarea accesului în parcare, cu construcția porții, gheretei pentru pază, sistemului de acces-control și supraveghere video”, se menționează în răspunsul Ministerului Economiei la solicitarea expediată de TV8.

Potrivit ministerului, cheltuielile pentru demolarea temeliei sunt suportate din contul antreprenorului care execută lucrările de construcție a gardului.

Construcția gardului a început în luna noiembrie 2017. Gardul urma să aibă o înălțime de 2,5 metri și o lungime de 240 de metri, iar costurile depășesc 5 milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram