/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/SONDAJ/ Cine sunt candidații care ar acumula cele mai multe voturi la alegerile din Bălți

missing
07 mai 2018, ora 12:58

Candidatul PSRM, Usatîi Alexandr, ar acumula 31,8% din voturi, iar Nicolai Grigorișin din partea Partidului Nostru ar strânge 28,9% din voturi.

Doar 5,9% dintre bălțeni ar vota pentru candidatul Platformei DA, Arina Spătaru, iar candidatul de rezervă al PN, Elena Grițco ar acumula 3,5% din voturi.

În același timp 15% dintre respondenți susțin că nu știu pentru cine vor vota, iar 5,6% nu vor participa la alegerile din 20 mai de la Bălți.

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1182 persoane și are o marjă de eroare de 2,8%.

Opt candidați, șapte din partea formațiunilor politice și unul independent, sunt înregistrați în cursa electorală pentru alegerile primarului de Bălți din 20 de mai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram