/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Prioritățile Alexandrei Can, candidata PNL la primărie: Un plan urbanistic modern, spații verzi și investiții

missing
07 mai 2018, ora 18:41

Alexandra Can a spus că prioritatea ei va fi actualizarea și implementarea unui plan urbanistic modern. „Corectarea planului urbanistic general și elaborarea planurilor de dezvoltare a localităților afiliate municipiului. Amenajarea spațiilor subterane și a spațiilor suburbane. Cercetarea și valorificarea patrimoniului arhitectural. Restaurarea centrului istoric de până la anul 1940”, susține Alexandra Can, candidat PNL.

Un alt aspect important, în viziunea Alexandrei Can este soluționarea problemelor mediului ambiant. „Managementul deșeurilor prin sisteme integrate. Aplicarea principiului cine poluează – plătește compensarea daunei pricinuite mediului înconjurător și sănătății populației. Uzine de ultima generație și o uzină mobilă de colectare a biogazului la Țânțăreni”, susține Alexandra Can.

Alexandra Can este vicepreședinte al PNL, funcție pe care o deține de 11 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram