Război în Ucraina, ziua 90: Rusia a preluat controlul a 5 fabrici din industria de apărare

Sci-Tech&Media

Tirajul ziarului „Cuvântul” din Rezina, sechestrat de poliție. Redactorul susține că ar putea avea legătură cu investigațiile publicate despre conducerea raionului

10 mai 2018, ora 17:29
Distribuie:

Potrivit poliției, mașina și tirajul au fost sigilate pentru că persoana care transporta ziarele nu deținea foaia de parcurs, asta chiar dacă automobilul nu era al redacției, ci al angajatului. Poliția susține că este necesară și foaia de parcurs pentru produsul transportat. Forțele de ordine nu au putut să ne ofere mai multe detalii despre acest caz, menționând că urmează să ne ofere informații în curând.

Potrivit redactorului-șef al ziarului, Tudor Iașcenco, tirajul trebuia transportat la Poștă până la ora 15.00, urmând ca dimineața să fie distribuit cititorilor. Acesta susține că angajatul deținea documentele necesare pentru tiraj, iar foaia de parcurs nu era necesară în acest caz.

Tudor Iașcenco consideră că sechestrarea tirajului are legătură cu investigațiile pe care le-a făcut anterior despre președintele raionului Rezina cu privire la utilizarea dubioasă a banilor publici.

Redactorul-șef al publicației a mai menționat că din cauza faptului că nu au transportat la timp ziarele ar putea fi amendați de către Centrul Poștal, iar abonații ziarului pot amenda moral redacția publicației.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram