Reprezentanții Republicii Moldova vor urca în seara zilei de 10 mai pe scena de la Eurovision. Alături de DoReDos, în cea de-a doua semifinală a concursului vor evolua și reprezentanții României și ai Rusiei.

Cei trei membri ai trupei vor purta ținute în culorile tricolorului, la fel ca și cei trei dansatori care îi vor acompania. DoReDos vor evolua în această seară sub numărul șapte, iar piesa pe care o vor interpreta – „My lucky day”, a fost scrisă de interpretul rus Filip Kirkorov.

În acest an la Lisabona concurează 43 de țări, iar în cea de-a doua semifinală vor urca pe scenă 18 concurenți. Marea finală Eurovision 2018 va avea loc pe 12 mai.

Today, May 10, Moldova will perform as number 7! Vote for DoReDoS, vote with your heart!

A post shared by DoReDoS (@doredos_official) on

A post shared by DoReDoS (@doredos_official) on

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!