/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Apostolova, exclusă din cursa pentru fotoliul de primar al Chișinăului. Ar fi primit bani, pentru campanie, din afara țării

missing
11 mai 2018, ora 19:05

Reghina Apostolova spune că va contesta decizia instanței.

Eu cred că decizia de astăzi a instanței este o ilegalitate. Înțelegem că suntem o putere. Suntem susținuți de un număr mare de cetățeni care își doresc ca orașul acesta să se schimbe și credeau în asta. Astăzi au fost lipsiți de această speranță”, afirmă Reghina Apostolova, candidatul partidul „Șor”.

Consider că decizia instanței de judecată este una corectă. În cadrul procesului de judecată au fost aduse probe concludente potrivit cărora sa adeverit că Partidul „ȘOR” a fost finanțat din mijloace bănești din străinătate”, a declarat Ion Cobășenco, reprezentant PUN.

În timp ce era examinat cazul, în fața Judecătoriei a fost organizată o manifestație în susținerea partidului „Șor”. Reprezentanții formațiunii au fost aduși organizat cu cinci autocare.

Nu ne furați speranța…”.

Este o femeie foarte cumsecade. Noi știm că ea e o femeie cinstită

Astăzi aici am organizat un protest contra ilegalităților care sunt făcute în ochii noștri. Noi credem că Reghina Apostolova și partidul „Șor” nu au încălcat niciun fel de legi cu privire la campania electorală

În mulțime am găsit și oameni care nu știau exact de ce au fost aduși aici.

Am venit să susțin partidul. Pe cine? Pe tot partidul absolut”.

Am venit să-l susținem pe Ilan Șor. – Pe cine? – Pe Ilan Șor. – Îl susțineți pe dumnealui pentru ce? – Ca să avem dreptate”.

Ce trebuie să decidă astăzi Judecătoria centru? Ca să fie primar…

Avocații Reghinei Apostolova au declarat că vor ataca decizia la Curtea de Apel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram