Candidatul Partidului „Sor” la funcția de primar de Chișinău, Reghina Apostolovă, a fost exclusă din cursa electorală, prin decizia de astăzi a Judecătoriei Chișinău. Aceasta a fost învinuită de candidatul PUN că cineva i-ar fi transferat bani pentru campanie din afara țării. Apostolova califică decizia ca fiind una incorectă.

Reghina Apostolova spune că va contesta decizia instanței.

Eu cred că decizia de astăzi a instanței este o ilegalitate. Înțelegem că suntem o putere. Suntem susținuți de un număr mare de cetățeni care își doresc ca orașul acesta să se schimbe și credeau în asta. Astăzi au fost lipsiți de această speranță”, afirmă Reghina Apostolova, candidatul partidul „Șor”.

Consider că decizia instanței de judecată este una corectă. În cadrul procesului de judecată au fost aduse probe concludente potrivit cărora sa adeverit că Partidul „ȘOR” a fost finanțat din mijloace bănești din străinătate”, a declarat Ion Cobășenco, reprezentant PUN.

În timp ce era examinat cazul, în fața Judecătoriei a fost organizată o manifestație în susținerea partidului „Șor”. Reprezentanții formațiunii au fost aduși organizat cu cinci autocare.

Nu ne furați speranța…”.

Este o femeie foarte cumsecade. Noi știm că ea e o femeie cinstită

Astăzi aici am organizat un protest contra ilegalităților care sunt făcute în ochii noștri. Noi credem că Reghina Apostolova și partidul „Șor” nu au încălcat niciun fel de legi cu privire la campania electorală

În mulțime am găsit și oameni care nu știau exact de ce au fost aduși aici.

Am venit să susțin partidul. Pe cine? Pe tot partidul absolut”.

Am venit să-l susținem pe Ilan Șor. – Pe cine? – Pe Ilan Șor. – Îl susțineți pe dumnealui pentru ce? – Ca să avem dreptate”.

Ce trebuie să decidă astăzi Judecătoria centru? Ca să fie primar…

Avocații Reghinei Apostolova au declarat că vor ataca decizia la Curtea de Apel.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!