/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Băsescu, gata „să-l bată” pe Dodon la CSJ: „Instanța de apel s-a bazat doar pe bârfe”

missing
11 mai 2018, ora 18:07

Cum comentează Traian Băsescu decizia Curții de Apel în dosarul cetățeniei sale moldovenești
Băsescu a spus ca atunci când instanța de apel a adoptat hotărârea, s-a bazat doar pe bârfe.

Vă pot spune că în dosar eu am depus certificate de cazier ale statului român, nu tăieturi din ziare. Totuși, în fața judecătorilor au contat articolele din presă”, afirmă Traian Băsescu, fost președinte al României.

Băsescu spune că acum este și mai motivat să lupte pentru unire.

Asta nu mă descurajează. Dacă cineva crede că ridicându-mi cetățenia îmi schimbă ceea ce cred cu toată tăria și anume că Unirea Republicii Moldova cu România este singura șansă pentru securitate și o viitoare prosperitate pentru cetățenii Republicii Moldova, se înșeală”, spune Băsescu.

Fostul președinte al României a primit cetățenia Republicii Moldova în 2016 printr-un decret emis de Nicolae Timofti. La scurt timp după ce a preluat funcția de șef al statului, Igor Dodon i-a retras cetățenia lui Băsescu. Acesta din urmă l-a acționat în judecată. Prima instanță și Curtea de Apel i-au dat dreptate lui Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram