Reprezentanții Republicii Moldova la Eurovision au fost vădit emoționați atunci când au aflat că merg mai departe în marea finală a concursului. În cadrul unei conferințe de presă, solista trupei DoReDos le-a mulțumit tuturor celor care i-au susținut.

„Mulțumim celor care ne-au votat. Suntem fericiți și vă rugăm să ne votați și în finală”, a menționat Marina Djundiet.

Impresionat și mândru a fost și interpretul rus Filip Kirkorov, cel care a scris piesa „My Lucky Day” pe care DoReDos au interpretat-o pe scena de la Lisabona.

„Sunt mândru de băieții mei. Am încercat să facem trei minute de spectacol pe scena de la Eurovision. A fost greu, dar suntem aici”, a declarat Kirkorov în cadrul conferinței de presă.

Interpretul rus și-a mai exprimat regretul pentru că Iulia Samoylova, reprezentanta Rusiei, nu s-a calificat în finală, însă susține că aceasta este puternică și curajoasă.

În finala care va avea loc pe 12 mai, Moldova va concura alături de Serbia, Ungaria, Ucraina, Suedia, Australia, Norvegia, Danemarca, Slovenia, Olanda, Austria, Estonia, Cipru, Lituania, Israel, Cehia, Bulgaria, Albania, Finlanda și Irlanda. Ţările din grupul celor cinci mari plătitoare (big five) – Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia – sunt calificate direct în finală, alături de ţara gazdă, Portugalia.

Gepostet von DoReDoS am Donnerstag, 10. Mai 2018

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!