/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/DoReDos, fericiți că vor lupta în finala Eurovision. Kirkorov: „Sunt mândru de băieții mei”

missing
11 mai 2018, ora 08:05

„Mulțumim celor care ne-au votat. Suntem fericiți și vă rugăm să ne votați și în finală”, a menționat Marina Djundiet.

Impresionat și mândru a fost și interpretul rus Filip Kirkorov, cel care a scris piesa „My Lucky Day” pe care DoReDos au interpretat-o pe scena de la Lisabona.

„Sunt mândru de băieții mei. Am încercat să facem trei minute de spectacol pe scena de la Eurovision. A fost greu, dar suntem aici”, a declarat Kirkorov în cadrul conferinței de presă.

Interpretul rus și-a mai exprimat regretul pentru că Iulia Samoylova, reprezentanta Rusiei, nu s-a calificat în finală, însă susține că aceasta este puternică și curajoasă.

În finala care va avea loc pe 12 mai, Moldova va concura alături de Serbia, Ungaria, Ucraina, Suedia, Australia, Norvegia, Danemarca, Slovenia, Olanda, Austria, Estonia, Cipru, Lituania, Israel, Cehia, Bulgaria, Albania, Finlanda și Irlanda. Ţările din grupul celor cinci mari plătitoare (big five) – Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia – sunt calificate direct în finală, alături de ţara gazdă, Portugalia.

Gepostet von DoReDoS am Donnerstag, 10. Mai 2018

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram