Sâmbătă, 13 mai, a fost desemnată Miss Moldova 2018! Titlul i-a revenit Tamarei Zaretskaya, o tânără blondină de 21 de ani din Chișinău. Finalista concursului Miss Moldova 2018 va reprezenta țara la concursul de frumusețe Miss World. Totodată, cea mai frumoasă tânără din țară a plecat acasă și cu marele premiu al concursului – un apartament în Capitală.

Concursul Miss Moldova este un concurs național de frumusețe, învingătoarea căruia reprezintă anual Republica Moldova la concursurile oficiale internaționale de frumusețe Miss World, Miss Europe şi participă la manifestații cu valențe social-politice, culturale şi de caritate din țara noastră.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!