/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

BOP: Cine va câștiga alegerile locale de la Bălți? Ce șanse au candidații PN și PSRM

missing
14 mai 2018, ora 12:56

28% dintre respondenți ar vota pentru Nicolae Grigorișin, 26% pentru Alexandru Usatîi și 8% pentru candidatura Arinei Spătaru, candidatul Platformei DA.

Menționăm că potrivit aceluiași sondaj, 48% dintre bălțeni sunt siguri că vor participa la vot, iar 15% sunt siguri că nu se vor prezenta la urnele de vot pe 20 mai.

Barometrul Opiniei Publice a fost realizat pe un eșantion de 1115 persoane în perioada 19 aprilie – 9 mai și are o marjă de eroare maximală de 6%. Sondajul a fost efectuat la comanda Institutului de Politici Publice, finanțat de Fundația Soros Moldova. Rezultatele în teren ale cercetărilor au fost efectuate de Centrul de Analize şi Investigații Sociologice CIVIS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram