/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO. VIDEO/ Președintele Dodon s-a văzut la Soci cu Nikol Pașinyan și Alexander Lukașenko. Ce a discutat cu cei doi

missing
14 mai 2018, ora 15:23

Premierul armean Pașinyan a confirmat intenția delegației armene de a susține acordarea Republicii Moldova statutului de observator pe lîngă Uniunea Economică Eurasiatică. Totodată, părțile au discutat și despre relațiile amicale între popoarele noastre și despre rolul remarcabil al armenilor în istoria și cultura Moldovei de-a lungul secolelor. De asemenea, Igor Dodon l-a invitat pe domnul Pașinyan să viziteze Moldova.

Lukașenko i-a mulțumit lui Dodon pentru oportunitatea de a vizita Moldova. Totodată, el a menționat că urmărește cu atenție situația în țara noastră. În cadrul discuției am mai subliniat că Republica Belarus este unul din principalii parteneri ai Moldovei, iar printre importatorii mărfurilor moldovenești ocupă unul din primele locuri. În acest context am marcat creșterea volumului de comerț bilateral și mi-am exprimat siguranța în menținerea acestei dinamici pozitive.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram