/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Ceban vrea să reformeze SEL-urile. Nu a ratat ocazia să promită majorarea salariilor cu 20%

14 mai 2018, ora 17:54

Candidatul socialiștilor la funcția de primar a spus că urmare a reformei pe care o va impune, vor rămâne doar 5 întreprinderi de gestionare a fondului locativ.

„Din cele 23 de întreprinderi de gestionare a fondului locativ, așa numitele „jăcuri”. La momentul de față, practic, marea majoritate se află în insolvabilitate. Sunt acumulate datorii de sute de milioane,” Ion Ceban, candidat PSRM.

Potrivit lui Ceban, reforma include dotarea cu tehnică și asigurarea angajaților cu tichete de masă și locuințe. O altă promisiune a socialistului este majorarea salariilor cu 20%. Numai că banii abia urmează a fi identificați.

„Considerăm absolut real ca după reforma în acest domeniu pe care intenționăm să identificăm posibilitatea de a majora salariile angajaților,” a menționat Ceban.

Ceban se angajează să prezinte, nu să realizeze această reformă până la sfârșitul lunii noiembrie curent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram