La începutul lunii mai, britanicul Dan Richardson în timp ce era la volanul unei mașini și mergea prin orașul Butle a observat o situație neobișnuită: o pisică a bătut la ușă pentru a fi lăsată să intre în casă, scrie meduza.io.

Potrivit lui Richardson, pisica a urcat pe lada de gunoi care stătea lângă ușă, s-a întins cu laba până la ciocănitoarea ușii și de câteva ori a ciocnit în ușă, apoi a început să aștepte până i se va deschide ușa.

Autorul videoclipului a spus că a fost nedumerit și nu a putut crede că s-a întâmplat cu adevărat. Jurnaliștii de la Liverpool Echo au cerut ajutorul cititorilor pentru a identifica pisica și proprietarul acesteia pentru a afla dacă ea mereu face așa. Până în prezent nimeni nu ia contactat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!