Maia Sandu consideră că aderarea Republicii Moldova în calitate de observator la Uniunea Euroasiatică nu este decât un cal de bătaie electoral pentru PSRM în viitoarele alegeri parlamentare.

„Dodon exploatează în continuare clivajul etnico-lingvistic și nostalgiile oamenilor pentru trecut, dar fără succes, căci Uniunea Euroasiatică este un proiect eșuat din punct de vedere economic. Această Uniune este bântuită de război comercial între membrii săi, care ar părăsi această structură dacă ar avea o alternativă și dacă ar putea înfrunta mânia Kremlinului. Uniunea Euroasiatică este o structură căreia îi sunt străine libertățile democratice și statul de drept, iar Republica Moldova nu-și mai dorește revenirea la URSS, oricât de mult ar visa Putin și clovnul său de curte Dodon”, a scris lidera PAS pe pagina sa de Facebook.

Maia Sandu a mai menționat că Dodon și Partidul Socialiștilor subminează statul Republica Moldova, acționând în detrimentul interesului național.

Menționăm că, după întâlnirea cu Putin, pe 14 mai Dodon a anunțat că Moldova a primit statutul de observator în cadrul Uniunii Economice Eurasiatice.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!