/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Năstase: „Eu voi rezista!” Liderul PPDA atenționează asupra unei „fraude de proporții”

18 mai 2018, ora 18:35

Andrei Năstase susține că se pregătește o „frauda de proporții” și a îndemnat alegătorii să fie activi, să iasă masiv la vot și să dea dovadă de vigilență: „Mă adresez în principal OSCE și Promo-LEX – două organizații de esențială ținută civică – fiți alături de oamenii orașului nostru, monitorizați cu atenție aceste alegeri și vegheați așa cum știți mai bine ca voința populară să nu fie deturnată de clanul mafiot și oligarhic Plahotniuc – Dodon”.

Năstase a spus că această campanie electorală a fost una grea atât pentru el, cât și pentru echipa sa: „Nu mi-a fost ușor în toată această campanie, nu-mi este ușor, mi-a fost atacată familia, mi-au fost atacați copii, mi-a fost atacat fratele, acum este atacată mama – eu mă rog la bunul Dumnezeu s-o țină în putere. Eu voi rezista”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram