Emoțiile și senzațiile tari revin pe stadionul Zimbru, în meciul de finală din Cupa Moldovei Orange. Finala din acest an, aduce pe teren față în față FC Milsami și FC Zimbru într-un duel de zile mari, care va stabili câștigătoarea trofeului ediției 2017/18 și va trece numele echipei în istoria fotbalului moldovenesc.

Biletele pentru Finala Cupa Moldovei Orange pot fi procurate la casele stadionului Zimbru începând cu ziua de luni, 14 mai, de la ora 10:30 până la 19:00 (zilnic). Prețul acestora variază între 50 și 120 lei. De asemenea, biletele sunt disponibile și online:

Adună-ți prietenii și vino pe 23 mai, ora 19:30, pe stadionul Zimbru să susții echipa favorită în lupta pentru primul trofeu din acest an – Cupa Moldovei Orange.

În deschiderea evenimentului va evolua trupa, care a făcut să cânte întreaga Europă piesele lor – DoReDoS. Totodată, înaintea și în pauza meciului, toți suporterii prezenți pe stadion vor avea parte de concursuri și cadouri din partea FMF.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!