Candidatul la funcția de primar general al mun. Chișinău din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, și-a exprimat votul la Biroului Național de Statistică. Acesta a venit însoțit de soția și fiica sa.

„Am votat pentru lucrurile în care eu cred, pentru un oraș în care drepturile unei comunități sunt respectate și sunt garantate. Mă refer aici la dreptul de la o viață mai bună la noi acasă, aici în orașul nostru. Am votat pentru dreptate, pentru schimbare și pentru renașterea orașului nostru și scoaterea lui din captivitatea unor administrații păguboase și proaste. Am votat pentru un oraș care e timpul să fie iubit și nu stăpânit, iar pentru că iubesc acest oraș, am votat cu încrederea că oamenii săi vor vota și vor face un pas decisiv în direcția corectă, în direcția unui oraș dezvoltat economic, sigur, curat. Am votat cu încredere că în acest oraș oamenii pot să reînvețe a zâmbi, să se bucure, să se bucure și să se iubească. Am votat pentru un oraș în care să vrem să trăim cu toții, pentru lucrurile care unde și nu dezbină. Dacă vrem un oraș în care vrem să trăim, vă invit să ieșim la vot pentru viitorul nostru și al copiilor noștri”, a declarat candidatul PPDA.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!