Candidata independentă la funcția de Primar General al municipiului Chișinău, Silvia Radu, și-a exercitat dreptul de vot Liceul teoretic Minerva. Aceasta a venit la urne alături de soț și cei trei copii.

„Eu astăzi am votat pentru ca locuitorii Chișinăului să aibă un conducător care să muncească pentru oraș, locuitorii săi, pentru ca să continue acele schimbări care au început la primăria municipiului Chișinău. Am votat pentru ca Chișinăul să iasă din sfera intereselor politice și să fie redat înapoi cetățenilor Chișinăului”, a declarat Radu la ieșirea de la urne.

Cred că miza adevărată a acestui vot ca această schimbare să se producă și astăzi este ziua când chișinăuienii își pot lua Capitala înapoi și alege un conducător care să lucreze pentru oraș și pentru oamenii care locuiesc aici”, a conchis candidata independentă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!