/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Liberalul Valeriu Munteanu: „Am votat pentru a scoate Chișinăul din ghearele binomului toxic”

20 mai 2018, ora 10:43

„Am votat pentru a scoate Chișinăul din ghearele binomului toxic care a acaparat întreaga Republică Moldova și acum încearcă să acapareze, pe cale nedemocratică, și Chișinăul. Am votat pentru un Chișinău european. Am votat pentru un Chișinău în care să putem trăi, pentru libertate, democrație, valorile în crede toată lumea și trebuie să locuim și în republica Moldova în aceste valori”, a declarat la ieșirea de la urne Munteanu.

Liberalul s-a arătat convins că vom avea și turul II. „Alegerile sunt un eveniment prin care trebuie să fortificăm democrația din țara noastră, iar în situația în care vom reuși astăzi cu adevărat va fi un motive de mare sărbătoare pentru totți cetățenii,” a conchis candidatul PL la funcția de primar general.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram