Mizează pe victorie și că vor merge acasă cu marele premiu. Vorbim despre jucătorii și antrenorii echipelor „Zimbru” și „Milsami” care se vor duela miercuri, 23 mai.

„Totul este posibil, iar dacă vom face ceea ce spune antrenorul, cu siguranță putem învinge. Jucăm pentru totul sau nimic. Așa e în finală, este un singur joc și trebuie să ne dedicăm total ca să învingem”, menționează Ilie Damașcan, jucător Zimbru.

„Noi ne pregătim pentru un câștig. Cum a fost pentru acest joc, crezând că vom câștiga. Încă nu am reușit să realizăm totul pentru că am avut meciul de astăzi și ne doream să obținem 3 puncte”, spune Andrei Cojocari, jucător Milsami.

„Ne-am antrenat doar pentru jocul de astăzi, ce va fi în continuare, vom discuta cu antrenorul și vom vedea. Asta este finala, cred că șansele sunt egale pentru toți”, susține Igor Bugaiov, jucător Milsami.

„Ne vom gândi la jocul ce urmează. Până în acest moment nu ne-am gândit la meciul din Cupă. Fiecare joc pentru noi este foarte important, vom trage concluziile necesare și vom acționa”, a declarat Vaceslav Rusnac, antrenor Milsami.

„Ne gândim cu stafful tehnic. Nu pot spune nimic, dar încă nu știm sută la sută cum va fi jocul”, menționează Vladimir Aga, antrenor Zimbru.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!