Azi a avut loc ultima conferință de presă înainte de finala Cupei Moldovei Orange. Atât reprezentanții echipei „Zimbru”, cât și cei de la „Milsami” au menționat că fotbaliștii sunt pregătiți pentru marele duel și au chemat fani să vină să-i susțină într-un număr cât mai mare.

Cei de la FC Zimbru au declarat că acest meci, pentru ei este foarte important. Jucătorii vor să demonstreze lumii fotbalistice și întregii societăți că Zimbru își merită locul la cupele europene.

„Știm orice detaliu mic cea ce ține de Milsami, cu atât mai mult că am întâlnit echipa la etapa trecută în campionat. Jucătorii sunt apți, slavă domnului sunt sănătoși și sunt convins că vor da tot ce au mai bun și chiar mai mult”, a menționat Vladimir Aga, antrenor principal Zimbru.

Și reprezentanții FC Milsami au menționat importanța acestui meci atât pentru ei, cât și pentru orheieni în general.

„Avem nevoie să câștigăm trofeul, n-am câștigat trofeul demult la Milsami și e important asta, e finala cupei. În echipă sunt foarte mulți jucători care nu că n-au câștigat cupa dar ei nici nu au jucat finala de aceea motivația e foarte mare”, susține Veaceslav Rusnac, antrenor principal FC Milsami.

Pe lângă fotbal de calitate, organizatorii susțin că la Finala Cupei Moldovei Orange ne așteaptă și un spectacol deosebit.

„Mâine se așteaptă o coregrafie din partea fanilor sectorului Zimbru, una care n-a mai existat până acuma în istoria fotbalului moldovenesc”, a declarat Sevastian Botnari, director general FC Zimbru.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!