Postul de televiziune 10TV anunță că își suspendă începând cu ziua de 24 mai activitatea pe o perioadă nedeterminată de timp. Anunțul a fost făcut de Alina Panico, prezentatoarea buletinului de știri de la ora 19.00. Vedeți mai jos mesajul integral postat de jurnalistă:

„Postul de televiziune 10tv.md își suspendă activitatea! După 2 ani de muncă continuă pentru cauza comună a unioniștilor, unicul post de televiziune unionist din țară care aducea în casele dumneavostră informații de ultimă oră, subiecte tratate echidistant folosind un adevăr istoric nu mai poate funcționa și își închide în această zi de 23 mai ușile. Am luptat alături de oameni dedicați pentru a ține în viață acest proiect de care s-au îndrăgostit români din toate colțurile lumii. Am suportat presiuni și am muncit cât pentru 3 oameni, ceea ce li se părea imposibil unora. NOI AM REUȘIT, iar Unirea TV a devenit un post urmărit, spre surprinderea tuturor. Am dat tot ce am avut: suflet, energie, timp și dedicație completă. Resursele financiare s-au epuizat, iar în aceste condiții nu mai putem continua, din cauza lipsei acute de resurse financiare necesare existenței postului. Voi, români de pretutindeni ați ținut în viață un proiect care a devenit al nostru. Un proiect, care probabil nu va mai exista niciodată în întreg spațiul românesc. Sunt mândră că am pus în fiecare zi câte o piatră la construcția acestui proiect, care a devenit parte din viața mea. Doamnelor și domnilor, acestea au fost știrile 10 TV. Eu Sunt Alina Panico. Rămâneți cu amintirile unicului post de televiziune unionist din țară. Toate cele bune,” a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Postul de televiziune a fost lansat în septembrie 2016 în parteneriat cu Ziarul TIMPUL și Acțiunea 2012.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!