/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Un post de televiziune din Republica Moldova își suspendă activitatea. Astăzi va fi prezentat ultimul buletin de știri

missing
23 mai 2018, ora 14:15

„Postul de televiziune 10tv.md își suspendă activitatea! După 2 ani de muncă continuă pentru cauza comună a unioniștilor, unicul post de televiziune unionist din țară care aducea în casele dumneavostră informații de ultimă oră, subiecte tratate echidistant folosind un adevăr istoric nu mai poate funcționa și își închide în această zi de 23 mai ușile. Am luptat alături de oameni dedicați pentru a ține în viață acest proiect de care s-au îndrăgostit români din toate colțurile lumii. Am suportat presiuni și am muncit cât pentru 3 oameni, ceea ce li se părea imposibil unora. NOI AM REUȘIT, iar Unirea TV a devenit un post urmărit, spre surprinderea tuturor. Am dat tot ce am avut: suflet, energie, timp și dedicație completă. Resursele financiare s-au epuizat, iar în aceste condiții nu mai putem continua, din cauza lipsei acute de resurse financiare necesare existenței postului. Voi, români de pretutindeni ați ținut în viață un proiect care a devenit al nostru. Un proiect, care probabil nu va mai exista niciodată în întreg spațiul românesc. Sunt mândră că am pus în fiecare zi câte o piatră la construcția acestui proiect, care a devenit parte din viața mea. Doamnelor și domnilor, acestea au fost știrile 10 TV. Eu Sunt Alina Panico. Rămâneți cu amintirile unicului post de televiziune unionist din țară. Toate cele bune,” a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Postul de televiziune a fost lansat în septembrie 2016 în parteneriat cu Ziarul TIMPUL și Acțiunea 2012.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram