Candidatul PSRM la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat astăzi, în cadrul unor dezbateri, dacă va ajunge edil al Capitalei, acesta nu va permite desfășurarea evenimentului anual „Marșul Solidarității”, organizat de comunitatea LGBT.

„Poziția mea e cunoscută. Eu sunt pentru o familie tradițional. În același timp, libertatea se limitează acolo unde este bunul simț și moral. Sunt multe alte lucruri pe care trebuie să le promovăm în societate. Doar nimeni nu le interzice să facă ce vor aceste persoane în spațiul lor? Faceți acasă ce vreți, dar haideți să nu exteriorizăm în public aceste lucruri. Nimeni nu vă interzice, nu blochează, dar propaganda, cred eu, nu trebuie să fie și nu e admisibilă în aceste circumstanțe. Nu le voi permite desfășurarea mașurilor comunității LGBT”, a declarat Ceban.

Menționăm că, în acest weekend, la Chișinău s-a desfășurat anualul Marș al Solidarității, în cadrul Festivalului comunității LGBT „Moldova Pride 2018”. Pentru prima dată în istorie, marșul LGBT a ajuns la punctul final fără incidente.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!