/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Ion Ceban, dacă ajunge primar: Nu voi permite desfășurarea marșurilor LGBT

missing
23 mai 2018, ora 14:45

„Poziția mea e cunoscută. Eu sunt pentru o familie tradițional. În același timp, libertatea se limitează acolo unde este bunul simț și moral. Sunt multe alte lucruri pe care trebuie să le promovăm în societate. Doar nimeni nu le interzice să facă ce vor aceste persoane în spațiul lor? Faceți acasă ce vreți, dar haideți să nu exteriorizăm în public aceste lucruri. Nimeni nu vă interzice, nu blochează, dar propaganda, cred eu, nu trebuie să fie și nu e admisibilă în aceste circumstanțe. Nu le voi permite desfășurarea mașurilor comunității LGBT”, a declarat Ceban.

Menționăm că, în acest weekend, la Chișinău s-a desfășurat anualul Marș al Solidarității, în cadrul Festivalului comunității LGBT „Moldova Pride 2018”. Pentru prima dată în istorie, marșul LGBT a ajuns la punctul final fără incidente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram