Partidul Unității Naționale cheamă tinerii din țară că, în turul doi al alegerilor locale noi, să iasă la vot și să-l susțină pe candidatul dreptei pro-europene Andrei Năstase.

Tinerii din PUN și-au manifestat îngrijorarea față de prezența scăzută a tinerilor la urnele de vot în primul tur.

Organizația de Tineret a Partidului Unității Naționale face apel la toți tinerii din Chișinău și suburbii să iasă la vot pe 3 iunie și să-l voteze pe domnul Andrei Năstase. Suntem profund îngrijorați de atitudinea tinerilor față de drepturile lor politice și îndemnăm tinerii să nu fie indiferenți și să contribuie activ la exteriorizarea mesajelor democratice”, a declarat unul din reprezentanții organizației de tineret PUN.

Mai mult, tinerii din PUN s-au arătat dispuși să participe activ la toate evenimentele electorale organizate de candidatul PPDA.

„Facem apel și către toate organizațiile de tineret ale partidelor politice din Republica Moldova să contribuie esențial la promovarea candidatului PPDA,” a mai adăugat reprezentatul.

La alegerile din 20 mai, la urnele de vot s-au prezentat puțin peste 225 de mii de alegători. Din ei, doar aproape 15 mii sunt tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!